Krossade linfrö

Här kommer lite tips om när ni kan använda krossade linfrö:

- Bakning, tex bröd och bullar mm.
- Gröt
- Matlagning, tex köttfärssås, pannkakor, soppor mm.
- I smoothies
- I fil och yoghurt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra med en mat och hälsa blogg!

2009-03-24 @ 19:23:41
URL: http://lilltonis.devote.se
Postat av: Anna

gud vilken bra blogg :D

2009-03-25 @ 09:01:55
Postat av: Ellen

Glöm inte att påpeka att över 2-3 msk linfrön/dag kan vara giftigt. För övrigt är det en Bra blogg!

2009-06-10 @ 15:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0